El Xàbia B i l’Ondara menys líders després de la tercera jornada de la II Lliga Comarcal Marina Alta de Raspall

Divendres començava al Trinquet Municipal de Pedreguer la tercera jornada de la Lliga. Es varen enfrontar el Pedreguer A, de roig, amb Kiko, Antonio i Vicent, i Els Poblets, de blau, amb Vallés, Paco i Bueno. La partida va arribar a anar 15 per 15, i al final va caure del costat local amb un resultat final de 25 per 15. El Pedreguer A suma els seus 3 primer punts i l’equip d’els Poblets es queda també amb 3.

Dissabte de vesprada al Trinquet Municipal d’Ondara s’han enfrontat l’Ondara, amb Josele, Carles i Miguel, i el Xàbia A, amb Jaijo, Cova i Vicent. La partida va caure del costat de l’equip visitant 20 per 25, pel que l’Ondara suma, aquesta jornada, 1 punt i el Xàbia A 2 punts.

Diumenge 25 de matí, al Trinquet Municipal de Xàbia, es jugava la primera partida del Grup A. El Xàbia B, amb Cento, Joan i Tomaqueta, guanyava per la mínima al Dénia, que jugava amb Jordi i Andreu. Després d’arribar a estar igualats a 20 la partida la guanyaven els locals. Així el Dénia aconsegueix arrancar un punt de la seua visita i el líder sols en aconsegueix dos. Han quedat Xàbia B 25 per Dénia 20.

Diumenge a la vesprada al Carrer de la pilota d’el Verger es va jugar l’ultima partida de la jornada entre l’equip d’el Verger, amb Àlex, Abel i Montilla i el Pedreguer B, amb Joan, Ángel i Salva. La partida ha sigut pels locals que han aconseguit la victòria per 40 a 20.

Ara mateix el Xàbia B i l’Ondara son líders dels seus grups amb menys avantatge del que tenien la setmana passada i no aconsegueixen allunyar-se massa dels seus perseguidors.

Comença la segona volta de la II Lliga Comarcal Marina Alta de Raspall.

Ja ha acabat la primera volta de la II Lliga Comarcal Marina Alta de Raspall i heu ha fet amb el Xàbia B i l’Ondara líders dels seus grups. Els primers de cada grup heu son amb sols dos punts d’avantatge dels seus perseguidors.

La quarta jornada començarà divendres 2 de Març al Trinquet Municipal de Pedreguer a les 20.00h amb la partida entre el Pedreguer A, que es quart, i el Xàbia A, que va segon del Grup B. Per Pedreguer jugaran Kiko, Pablo i Vicent, i per Xàbia B Cova, José i Vicent.

També divendres al Triquet Municipal de Xàbia a les 20.30h es jugarà la primera partida del Grup A. El Xàbia B, amb Cento, Joan i Tomaqueta, s’enfronta al Pedreguer B de Joan, Salva i Ángel. El Pedreguer intentarà guanyar al líder del Grup A per acostar-se al capdavant de la classificació.

Dissabte de vesprada a les 16.00h al Carrer Sant Josep d’els Poblets es jugarà la partida entre l’equip d’els Poblets, que va tercer i l’equip d’Ondara, actual líder del grup B. Als dos equips sols els separen 4 punts de diferencia i Els Poblets no ha perdut dins de casa pel que la partida es presenta molt emocionant.

Diumenge de matí, per acabar la jornada, es jugarà al Trinquet Municipal de Dénia la partida entre el Dénia de Jordi, Andreu i Terrades i el Verger amb Àlex, Abel i Montilla. Dénia intentarà sumar la seua primera victòria i El Verger intentarà no perdre els primers llocs de la classificació.

En resum tots els equips tenen possibilitats d’arribar a les fases finals i lluitaran per arribar-hi.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *