Elia Lull Ballester: «Orgullosa de la meua gent marinera»

Sóc Elia Lull Ballester i tinc la sort d’haver  pogut nàixer dins la Falla Baix la Mar. La falla a la qual van pertànyer els meus iaios, on van continuar la meua mama Elia i la meua tia Patri. I després el meu Pare, Juanvi, que va eixir president el 2019 i continua…fins no sabem quan…

Bé, resumint…, com diu el meu Papà: M’HE CRIAT A LA MILLOR FALLA DEL MÓN!

Per a mi les falles són una festa que em fan sentir una xiqueta única i amb molta sort de formar part d’ella.

És un lloc on estic com a casa, perquè per a mi tots i totes que formen part d’aquesta gran falla, són com si foren  de la meua família. Els xiquets i les xiquetes de la xicalla marinera són com cosinets i cosinetes, i la comissió gran com si foren els meus tiets i les meues tietes. Som com una gran família!

Vull que “el bitxo” este s’acabe ja!, perquè ens va llevar l’alegria de colp!, però sé que molt prompte ens tornarem a ajuntar al casal per jugar, fer dinars i sopars… i passar-ho súper tots junts! Tornarem a març més forts que mai! Amb les nostres gal·les, ballarem pels passacarrers, tirarem coets, sentirem les bandes de música, cantarem “no hay quien pueda”…tot això que trobe tant a faltar.

A Paula, Cesc, Núria, al meu Papi, xiquets i xiquetes, fallers i falleres dir-vos que el millor està per vindre i ja queda poquet!

I què visca la falla de Baix la Mar!

Elia Lull Ballester

Deja una respuesta