Els alumnes de Colorets visiten el Río Safari d’Elx per descobrir l’Àfrica

Cada dia és una aventura nova en Colorets, i es què les mascotes Coloret i Coloreta tenen infinitats d’històries per a contar als alumnes.Desprès de descobrir països com la Xina o Brasil, el nostre amic Coloret ha viatjat fins a l’Àfrica per tal de conèixer de més a prop animals com l’elefant, la girafa, el tigre o el lleó, entre altres. Els alumnes han conegut diferents tribus i ha descobert què els africans tenen un color de pell diferent al nostre, a més de què parlen un altre idioma. Tant ens va agradar aquesta aventura de Coloret què els professors no s’ho van pensar i el passat divendres anaren al Río Safari d’Elx amb els alumnes i les seues famílies per a conèixer de prop tots eixos animals dels què Coloret tant havia parlat en les classes.

Una vegada allí disfrutaren tots junts d’un bon esmorzar, per després visitar els animals i gaudir dels diferents espectacles, un sobre pardals exòtics i l’altre sobre lleons marins.

Des de una visita per dins del safari en trenet, els mes menuts conegueren tots els animals que envolten l’Àfrica.

Des de Colorets asseguren que ha segut una experiència molt divertida i enriquidora. “Els nostres xiquets, i algun que altre pare, no va poder aguantar els ulls oberts durant el camí de tornada, doncs havia sigut un dia molt intens”.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *