Els càrrecs fallers realitzen una Ofrena floral a Sant Josep i a la Mare de Déu

Divendres 19 de març de 2021, a l´església de Nostra Senyora de l´Assumpció de Dénia, s´ha celebrat missa en honor a Sant Josep, organitzada per la parròquia amb la col·laboració de Junta Local Fallera de Dénia.

En el segon març on no podem celebrar les falles degut a la pandèmia derivada de la Covid-19, celebrar aquest xicotet acte és resultat que les normes s´estan complint, tant per fallers i falleres, com per la ciutadania en general. No ens cansarem de dir a viva veu que el comportament de tot el col·lectiu faller és exemplar. En aquesta missa, Junta Local Fallera Dénia ha aplicat el protocol sanitari que ens recomanen les autoritats sanitàries (pressa de temperatura, gel hidroalcohòlic, i registre amb les dades personals dels assistents).

A la missa han estat convidats els màxims càrrecs de les comissions falleres de la nostra ciutat, les Falleres Majors de Dénia, senyoreta Safir Malonda i xiqueta Martina Gimeno, les seues Corts d´Honor, acompanyades pel president, Juan Salvador Pérez i dels components de l´equip que forma Junta Local Fallera. Aquest acte apareix al programa de falles que tots els anys s´emet, i ha tingut molt bona acollida per part dels assitents els quals han assistit contents i a la vegada, poder veure´s després de mesos sense poder ajuntar-se a causa de les restriccions imposades per les autoritats sanitàries.

Enguany s´ha decidit dipositar-li un ramell de flors a San Josep degut açò a què el Papa Francesc va decretar un Any dedicat a San Josep des del 8 de desembre de 2020 fins al 8 de desembre de 2021, període en el qual els catòlics tindran l’oportunitat d’obtenir una indulgència plenària especial.

Per posar punt final a aquest dia de Sant Josep, les nostres Falleres Majors de Dénia han assistit a l´església de Sant Antoni per fer ofrena a la a la Mare de Deu dels Desamparats com es fa de costum tots els 19 de març.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.