Els creadors de monuments i la Expo del Motor 2018 de la Falla Oeste


Creadors d’art per al 2019

Els cadafals del mes de març son l’eix central de la festa de les falles, i a les portes de l’estiu tenim l’honor de presentar-vos els encarregats de confeccionar les nostres falles per al 2019.

Per a les il•lusions i somnis de les xiquetes i xiquets iniciem una nova etapa però amb la confiança depositada en un taller ja conegut per la nostra plaça i de màxima professionalitat en el món de les falles. Enguany els encarregats de confeccionar la falla infantil seran els Germans Parra. Venen d’Alzira per tornar a retrobar-se a la plaça. Ells seran els creadors del monument infantil que militarà en la secció especial.

Els Germans Parra han treballat per a la nostra comissió els anys 2005, 2009 i 2010. Venen des de la capital de la Ribera amb els dos màxims premis de la ciutat i un palmarès reconegut arreu del territori. Sense cap mena de dubte ens tenen preparat un projecte ambiciós, dedicat als més menuts i una il•lusió a l’altura del que representa plantar a les Falles de Dénia.

Per a complir les expectatives i il•lusions de les falleres i fallers grans, apostem per un taller que s’ha convertit en part de la nostra història, confiem una vegada més per sisè any consecutiu amb els artesans d’Oliva: Palacio i Serra.

Des de la Safor arriben nous temps, noves idees i un mateix sentiment: junts creem somnis. Amb una amplíssima trajectòria reconeguda al mon faller, aquest any tornarem a veure a la plaça l’essència del taller. Un projecte il•lusionant fet a la mida vaquera. Una aposta per tornar a estar al capdavant de la secció especial les Falles de Dénia.

Els nostres càrrecs han estat aquesta setmana als tallers dels respectius artistes per tancar les contractacions que ompliran el barri d’art faller.

Aquest 2019, #NoTenimPorANingú!

Expo Motor Dénia 2018 serà el 6 i 7 d’Octubre del 2018

La major exposició del motor de la Marina Alta ja te data. Serà els propers 6 i 7 d’Octubre del 2018. Tindrà lloc en el centre de Dénia: Glorieta del País Valencià, Carrer Marqués de Campo fins al Port de Dénia.

Vos recomanem seguir-nos als nostres canals oficials per anar assabentant-vos de totes les novetats d’una expo que aquesta edició continua creixent en marques i metres d’exposició. Podeu seguir-nos a:

Web oficialwww.fallaoeste.com/expomotordenia

Facebook: www.facebook.com/expomotordenia

Twitter: www.twitter.com/ExpoMotorDenia

Instagram: www.instagram.com/expomotordenia

I si vols participar tan sols has de entrar en el nostre web oficial i preguntar-nos. Arriba la expo de la Marina.

DIUMENGE DE CARROSSA

Aquest diumenge 10 de juny, a la nau fallera de la Falla Oeste, la comissió que ha acudit a fer les tasques per a la carrossa d’enguany, ha pogut degustar una paella realitzada pels cuiners i cuineres: Romana Jaen, Gabriel Garcia, Miguel Ferrer i Joaquina Jaen, als quals volem agrair de tot cor la seua feina i implicació.

Després d’aquest exquisit dinar la comissió s’ha posat mans a l’obra i ha continuat fent carrossa, la qual, cada vegada està més completa, gràcies a la feina de tots.

Aquest any és de l’Oeste, t’animes a fer carrossa amb nosaltres?

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.