Els orígens de la Falla Saladar presenten a Marta Pérez com a Fallera Major 2020


La Falla Saladar va recórrer als seus orígens per presentar i exaltar a Marta Pérez Vengut com a Fallera Major de l’exercici 2019-2020.

Una presentació pensada i dedicada a la seua màxima exponent, que en l’any 2000 va ostentar ja el càrrec de Fallera Major Infantil de la comissió i vint anys després torna a repetir experiència.

La música en directe a càrrec de la Colla del Cànter durant l’acte va donar un aire diferent.

Reyes va ser la presentadora i després de la introducció va donar pas a la nombrosa cort d’honor de la fallera Major.

Després arribava el moment dels protagonistes de la nit, l’eixida de la Fallera Major Marta Pérez Vengut, acompanyada pel president de la Falla Rául GolnzalezAlbo Barber
Els portadors de la banda i el ramell van ser els xiquets Thais i Elena, dues persones molt especials per a Marta.
El president li va fer la imposició de la banda a Marta com a Fallera Major 2020.


Com és habitual, les mostres d’estima a taves de la pleitesía, que li van fer els càrrecs de la Falla Saladar del passat exercici Raquel LLobell i Mara Pereira com a Fallera Major i Presidenta. Els infantils, Emma GonzalezAlbo i Diego Abellan. La Falla de Gandia de Sant Nicolau. Representant a la Comissió de la Mare de Déu José Vte Martínez. Òscar Mengual de l’ajuntament de Dénia i la Fallera Major de Dénia Safir Malonda acompanyada pel president de Junta Local Fallera Salva Pérez.

Per posar eixos moments de sentiment va ser qui va emocionar a Marta en l’exaltació de Miguel Ivars, amics des de l’infància i a més faller Exemplar d’enguany.


Marta Pérez Vengut va dirigir unes paraules al públic assistent.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.