Esdeveniments a la Falla Baix la mar

Arròs a banda al carrer pont

El passat diumenge la Falla Baix la Mar va celebrar un concurs d’arròs a banda al carrer del Pont i carrer de Pilota. La comissió marinera és coneguda, entre altres coses, per gaudir de la bona taula així que l’arròs a banda, plat mariner per excel·lència i un dels més importants de la nostra gastronomia, no pot faltar. Amb la finalitat d’arribar a tothom i amb un vessant més familiar, es va celebrar aquest concurs diürn, perquè altres edicions s’ha celebrat en horari de nit.

Encara que les restriccions per la covid són pràcticament inexistents, la falla va voler ser cauta i va decidir no realitzar el tast habitual per motius de prudència, així que els premis als millors arrossos es va realitzar per sorteig entre tots els grups de participants. Realment, la jornada es va desenvolupar amb un ambient festiu i molt agradable que va fer les delícies de grans i menuts.

Nomenament

El pròxim esdeveniment que apareix en el calendari mariner és el tradicional nomenament que tindrà lloc el dissabte 11 de juny al carrer del Pont. Aquest és un acte molt esperat, especialment, per les Falleres Majors, Mar Moncho Roselló i Candela Marco Jiménez, que rebran el quadre acreditatiu i estaran acompanyades de la Presidenta Carolina Ramis Ronda i el President Infantil Luca García Lechiguero.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *