Falla Baix La Mar : Acomiadament Falleres Majors de Dénia

El proper diumenge 5 de maig s’acomiaden les Falleres Majors de Dénia, Mar Moncho Roselló i Candela Marco Jiménez, i des de la Falla Baix La Mar volem mostrar el nostre agraïment i afecte a les dues falleres de la nostra comissió que tan bé han representat al món faller de Dénia allà on han anat.

Mar, Candela, la vostra estimada falla està ben orgullosa de vosaltres i del vostre saber fer, i esperem que guardeu per sempre al vostre cor aquest any ple de noves vivències que Dénia us ha regalat, i estem segurs que us han fet créixer, encara més si cap, com a dones falleres i marineres. Heu sabut capitanejar a tot el món faller de la ciutat, i heu representat la nostra festa i tradició de la millor manera, sempre amb els vostres somriures, la vostra naturalitat i la vostra simpatia, enamorant a totes les persones que han tingut l’oportunitat de conèixer-vos. Heu deixat la vostra empremta a cada poble i ciutat que heu visitat, i heu contagiat la vostra felicitat a tots els que us envolten.
Candela i Mar, ara ha arribat el torn d’acomiadar-se i de tornar a la vostra casa, al vostre barri mariner. Guardeu per última vegada cada paraula i cada gest que Dénia us regalarà en l’acte del vostre acomiadament. Gaudiu del vostre dia amb l’equip tan meravellós que heu format amb les vostres Corts d’Honor, i atresoreu per sempre totes i cadascunes de les experiències viscudes aquest meravellós any.
La vostra comissió marinera i tota la gent que us estima us espera amb els braços ben oberts per seguir gaudint junt amb vosaltres de la nostra festa. Per sempre, GRÀCIES: Candela Marco Jiménez, Fallera Major Infantil de Dénia 2024, i Mar Moncho Roselló, Fallera Major de Dénia 2024.

Deja una respuesta