Falla Baix la Mar: Apuntà 2024-2025

El diumenge 7 d’abril de 2024 a la falla Baix La Mar vam celebrar l’apuntà, i d’aquesta manera vam obrir les portes a totes les persones que van voler unir-se a la nostra comissió. Aquest dia va començar amb l’acte de tancament d’exercici i amb l’acomiadament dels càrrecs 2023-2024, ja que per escriure una nova pàgina de la nostra història,  primer s’ha de tancar altra. D’aquesta manera, el faller Paco Blanquer va ser l’encarregat de fer un repàs de tot l’exercici 2023-2024, des de la treta dels càrrecs, fins la cremà del 19 de març, i vam poder recordar cada guardó i objectiu aconseguit durant l’exercici faller. A continuació, Isabel, Martí i Claudia, càrrecs 2023-2024, van tenir l’oportunitat d’acomiadar-se com a màxims càrrecs, agraint a totes les persones i a la comissió pel suport i ajuda brindats durant el seu any.

Una vegada tancat el 2023-2024, Paco va donar pas als nous protagonistes, els càrrecs 2024-2025, Maria, Mauro, Elia i la presidència, formada per Anna, Ivan, Felipe i Juanvi, qui van compartir unes paraules d’agraïment i de felicitat per haver sigut triats màxims càrrecs, i van convidar a totes i tots els assistents a gaudir junt amb ells d’un any que esperen que siga meravellós. A més, Elia, Mauro i Maria van rebre la insígnia d’or per part de la presidència. Per finalitzar l’acte, vam comptar amb la presència de les Falleres Majors de Dénia, Mar Moncho i Candela Marco, qui no van voler perdre’s aquest esdeveniment tan especial per a la comissió.Ara sí, l’apuntà ja podia començar, i vam donar la benvinguda a noves falleres i fallers, així com col·laboradores i col·laboradors, qui es van unir a la comissió marinera amb il·lusió i entusiasme.

A més, també es va fer entrega de les insígnies atorgades a les falleres i fallers de la comissió per part de Junta Local i Junta Central Fallera.I com no, la bona gastronomia mai pot faltar a Baix La Mar, per això un grup de cuiners i cuineres ens van delectar amb un exquisit arròs al forn i unes postres per xuplar-se els dits. I ja amb la panxa plena, va començar la festa, i vam passar una vesprada ben ambientada, en la que, a més, la xicalla marinera també va gaudir d’un taller de pasqua, amb activitats ben divertides i un bon berenar.

Deja una respuesta