Falla Baix la Mar: Fins sempre, Mestre

FINS SEMPRE, MESTRE

Baix la Mar al seu artista i President: Manuel Marco Marco.

De sobte ens despertem agitats, assabentats d’allò que mai volíem saber ni sentir, perquè te n’has anat i ens has deixat orfes de la teua genialitat. Si als artistes se’ls reconeix per les seues obres, no hi ha dubte, que tu n’has deixat un bon grapat, perquè més de mig segle de dedicació al món faller, no passa inadvertit.

Avui volem recordar-te com el que ets, l’artista, el mestre de mestres, qui va mostrar que una altra forma de treballar era possible, revolucionant la tradició carrossera. Has segut un referent dins i fora de la nostra casa marinera, deixant-nos bocabadats davant del teu estil peculiar i excepcional i atrevint-te amb tot, sense por, amb fermesa i seguretat. Nosaltres Manuel, anàvem sempre on tu ens volies portar, sempre agafats de la teua mà.

Però també volem recordar a la persona, amb el port d’un gran cavaller, de rialla ampla i agosarada, un faller de bressol, que va saber, junt amb Pepa, educar als seus fills transmetent-los l’estima per aquesta festa patrimoni immaterial de la humanitat, art efímer del qual eres gran enamorat.

Amb la teua partida Manuel, Baix la Mar perd a un dels seus membres més destacats, és el comiat més dolorós, el que no volíem dir mai, deixa’ns consolar-nos sabent que et retrobarem en els nostres records mariners, en mils d’anècdotes i vivències que sense tu no hagueren segut possibles.

Bon viatge mestre. Fins sempre!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *