Falla Baix la Mar «Sopar de dones i Acomiadament de les Falleres Majors «

SOPAR DE DONES

La Falla Baix la Mar acaba el mes d’abril amb un sopar al casal; una trobada amb dones de diferents generacions, reunides al voltant d’una taula i unides per un sentiment comú: l’estima per la falla i la festa. Al comandament dels fogons de la cuina van actuar de cuiners Salva i Ivan Llorens que van preparar un esplèndid àpat que va fer les delícies de les comensals. La Presidenta Carol Ramis i la Fallera Major, Mar Moncho, van fer els honors agraint als cuiners el seu saber fer. La festa es va allargar fins a ben entrada la mitja nit, amb un bon ambient, la millor companyia i molt de talent femení.

ACOMIADAMENT DE LES FALLERES MAJORS

El passat 1 de maig, els càrrecs 2022 i 2023, van acudir al Centre Social per a acomiadar a les Falleres Majors de Dénia, Safir Malonda i Martina Gimeno, en un acte ple d’emoció. Els càrrecs 2022 encara havien d’arreplegar un últim banderí, el del premi Vicente Guntiñas Cruañes, a la millor desfilada d’ofrena. A més a més, van tenir l’honor d’acompanyar als nostres artistes Josep Sanchís i Bernardo Estela, que van ser homenatjats per ser els artesans creadors dels primers premis de les Falles grans i infantils d’especial de Dénia 2022. En acabar l’acte, es va realitzar un dinar al qual Baix la Mar va estar perfectament representada.


Finalment, volem donar les gràcies a Alicia Guardiola Morera, la nostra representant a la Cort d’Honor de la Fallera Major Infantil des de 2020 a 2022, qui ens ha representat amb serenitat, il·lusió i essència marinera. Ara, és l’hora de tornar a aquesta, la teua casa.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.