Falla Baix la Mar: Taller de gelats

El passat dijous, el casal del carrer del Pont, es va omplir de màgia i alegria, gràcies a  Álvaro Verdú, de la Gelateria Verdú, qui va impartir per a la xicalla marinera, un taller de gelats. Els més menuts es van entregar al màxim per a aprendre l’educativa tècnica de  fer gelat. Álvaro ho va fer tan fàcil i ho va explicar de manera tan didàctica, que de seguida vam comprendre que aquest procés és tot un art que el mestre viu amb passió.

La família Verdú, de grans mestres gelaters, forma part de la història de la nostra Ciutat i tothom coneix el seu establiment ubicat al carrer del Marqués de Campo, molt a prop de La Mar. Nosaltres, des de Baix la Mar estem realment agraïts, de fet, tenim un  deute amb ell, perquè primer ens va convidar a berenar a les naus de la carrossa el primer dia de juliol i la setmana següent, ens mostra el seu ofici, heretat dels seus avantpassats i fa vibrar a la nostra xicalla encapçalada per Luca Garcia i Candela Marco, president i fallera major infantil.

Moments com els viscuts al nostre casal el passat dijous ens recorda que entre els oficis artesanals i l’art efímer que tant estimem n’hi ha un nexe d’unió evident, la importància de transmetre les tradicions, des de ben menuts. Gràcies Àlvaro, aquesta és ta casa.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *