Falla Les Roques : comença un nou exercici faller…

Enguany han sigut unes falles de molta alegria, rialla, sentiments retrobats… Tot l’esforç i treball fet durant l’exercici es va fer notar en eixa setmana. Engalanament de carrer, plantà a la que enguany hem introduït una xicoteta menció a l’associació d’Amunt contra el càncer de Dénia, a la diversitat i igualtat, pleitesies, visita al grup de mariners, mascletà, festa nocturna a la qual molta gent no fallera es va unir, una ofrena de flors plena de sentiments… Tot ha sigut possible gràcies als patrocinadors (anomenats a les nostres xarxes socials), i a les empreses amb les quals hem volgut comptar per a dinars, sopars i esmorzars. GRÀCIES PER TOT!


El dia de Sant Josep, com és tradició, es va fer l’elecció del nou president per a l’exercici 2025, David Romero Gadea, al mateix temps, David, va voler que en eixe moment la seua Fallera Major visquera eixe moment tan especial, Paula Argudo Bañó. Quatre dies després, ja ho tenien clar i no van voler esperar més. És per això que es van decidir a reunir a tota la comissió al casal faller per anomenar a Erlantz Rodenas Rodriguez com a president Infantil, i a Mireia Ivars   Morera com a Fallera Major Infantil.
Aprofitant l’ocasió es va celebrar l’apuntà 2025, cares noves, cares conegudes, molta il·lusió per continuar fent falla, però sobretot, i el més important, continuar FENT LES ROQUES com ve diu el nostre president David Romero.

Ja estem en marxa per al nou exercici! Ja tenim les agendes obertes per a tot el que està per vindre!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *