Festa al Saladar per acomiadar als càrrecs del 2014/2015


Els càrrecs del passat exercici faller van rebre diumenge, una emotiva festa sorpresa d’acomiadament, en la qual, van assistir amics, familiars, càrrecs d’aquest any i la comissió del Saladar i altres districtes fallers.


A les 21 hores, les falleres Majors Samantha Carbonell i Nerea Gamero, acompanyades per les presidentes Rosa Piqueras, Nuria Fornés, i el president Infantil Alberto Gamero; van ser citades al casal ‘Tia Vicenta’ sense saber el que allí les esperava.

Una vegada transcorri’t el moment d’emoció inesperat per els representants del Saladar de l’exercici 2014/2015, aquests van dirigir-se a tots l’ assistents per agrair a la falla tot un any de feina, de festa i tradició. Els seus familiars i amics també van voler dedicar-los unes paraules emotives plenes de records dins d’un any faller especial pels cinc.
Després, finalitzat l’acte, es va procedir a sopar i festejar l’esdeveniment. I per sorpresa de tot,s una xaranga va amenitzar la velada i més si calia, va fer que la nit estigués carregada del bon ambient que caracteritza al Saladar. Una comissió que segueix unida per celebrar aquest any el seu cinquantenari.

despedida-saladar-4 despedida-saladar-3