Foto Comissió i Notable a Baix la Mar

FOTO DE LA COMISSIÓ

Diumenge vinent la Falla Baix la Mar complirà amb un altre esdeveniment important, la realització de la foto de la comissió de l’exercici 2017/2018. Per aquest motiu totes les falleres i fallers estan convocats a les 13 hores al casal del carrer Pont. Feta la instantània, realitzarem un dinar mariner, arròs a banda, que cuinarà Marisa Gil, cap de la delegació de cuina de la Falla Baix la Mar. Si volen gaudir, ja saben, els esperem al carrer Pont, on amb pa i vi anem fent el camí.

cartell foto comissio

NOTABLE 2017: JOSEP MIQUEL BOLUFER

Aquesta setmana ha començat d’una manera fantàstica, dilluns vam saber que el faller Josep Miquel Bolufer, President de la nostra comissió l’any 1998/99 i Faller Exemplar 2017, ha rebut el premi José Marsal Caballero, Notable en la secció de festes i falles, que en la seua XXXVII edició, entrega Ràdio Dénia Ser. Des de la Falla Baix la Mar volen manifestar a Josep Miquel, Surdo, el nostre reconeixement i estima, felicitant-lo per un premi tan merescut que evidència ben a les clares el que nosaltres ja sabíem que ell és un enamorat de la festa fallera i no sols la viu, sinó que a més a més la transmet cada vegada que té oportunitat, cuinant per a totes aquelles comissions que li ho demanen, aportant una visió tan necessària com qualsevol altra, la gastronomia valenciana i si ens permeten afegir, la marinera.

FOTO SURDO

L’ETERN VIGILANT

El mite de l’etern vigilant va servir de fil conductor per a presentar a Aitana Montero i Castro com a Fallera Major Infantil de la Falla Baix la Mar. L’artista de la presentació Laura Oltra Gil va dissenyar un escenari presidit per la deessa de la mar i el deu de les muntanyes, que van executar les mans expertes de la delegació d’artística de la comissió marinera. El falleret Vicent Blanquer Ramos, amb tan sols 9 anys, va conduir l’acte amb mestratge, evidenciant el que ja sabíem, que és un gran artista. La dificultat del text no va suposar per a ell cap impediment sinó més bé al contrari, va acceptar el repte i va complir el compromís de manera magistral. El president infantil, Ferran Peris i Sellés va ser cridat com a un poderós tità, de semblant tranquil, curiós i poderós que aquest any encapçala la comissió marinera. A continuació va anar anomenant a tots i cadascun dels membres de la xicalla que van inundar de color i alegria el centre social. L’arribada d’Aitana va ser anunciada com a la regina de la mar, recordant-li que el millor encara està per arribar, perquè gaudir de març serà l’objectiu final. Un dels moments més emotius va ser el de l’exaltació que va estar a càrrec de la mare de la Fallera Major Infantil, Mar Castro Hernández, qui amb molta serenitat i sense més ajuda que el micròfon, li va manifestar la felicitat i orgull que sentia.
Baix la Mar agraeix a totes i cadascuna de les persones que amb la seua implicació i aportació han fet possible que el diumenge passat la comissió marinera visquera un dia fantàstic, que ens va fer vibrar d’emoció. Estem molt orgullosos de la nostra gent, tenim motius.
DISCURS D'AITANA

EL GRAN VICENT

FERRAN I AITANA ENTRANT AL CENTRE SOCIAL