Frenètica activitat al casal de Baix la Mar

Una vegada més la xicalla marinera va gaudir en el nostre casal, on es va organitzar un berenar infantil el passat dissabte 23 de maig. No va faltar de res, l’ocasió ho mereixia, celebràvem l’aniversari de la nostra Fallera Major Infantil, Mar Cabrera i Ramis, que complia 8 anyets. Un esdeveniment d’aquesta natura, exigia una decoració especial i, per una estona el nostre casal semblava una nau llesta per salpar, on podíem trobar banderoles, galetes, llepolies i fins i tot un carret presidit per l’espectacular pastís. El jocs tradicionals van prendre el Carrer del Pont i la protagonista, Mar, va compartir, junt amb Alex, el President i la resta de la comissió, una tarda de futbol, pilota i mocador, fins que va arribar el moment de bufar el ciri. Els Presidents, Iván i Álex i la Fallera Major, Laura, van voler obsequiar a l’homenatjada amb uns regals que ella va destapar amb molta alegria i sota la mirada atenta i curiosa de tota la xicalla.

Dinar italià

Demà diumenge tornarem a obrir les portes del nostre casal i us convidem a tots perquè vingueu a dinar. Com ens agrada la cuina mediterrània, per la seua varietat, aquesta vegada triem la gastronomia d’un país riberenc, ric amb cultura, història i bona cuina: La bella Itàlia. Si voleu degustar uns plats espectaculars, elaborats per mans expertes, no falteu al Dinar Italià de la Falla Baix la Mar, on la festa, la rialla i la bona companyia estan assegurats, aquesta vegada amb sabor italià,

Sense acritud

D’altra banda vos recordem que el diumenge 7 de juny, a les 19:30 hores, al Saló d’actes del Col·legi Llebeig, la Falla Baix la Mar organitza un monòleg amb l’actuació del gran EUGENI ALEMANY, les entrades, per un donatiu de 5 euros, podeu reservar-les trucant o enviant un whatsapp al telèfon 634477037, també es poden adquirir divendres al Casal de Carrer del Pont, o durant tots els dies en la tenda El Sabater al Carrer Colón número 11 o a la Clínica Podológica Mario Estévez, al carrer la Mar número 10 de Dénia. Aquest espectacle és realment extraordinari i estem segurs que no deixarà a ningú indiferent. De fet, ja hi ha tot un moviment de mares patidores organitzant-se per a l’ocasió.

ALEX-AMB-AMIC FOTO-XICALLA