Gala dels 75 anys de la Falla Oeste

Gala dels 75 anys de la Falla Oeste

Dissabte passat 27 d’agost la Falla Oeste va celebrar amb motiu del seu 75 aniversari una gala especial per a realçar i recordar tots els moments viscuts durant els seus setanta-cinc anys d’història.

La vesprada va començar amb dues visites molt especials a les primeres falleres majors de la comissió vaquera. Patricia, Tadeo, María i Javier Tadeo, càrrecs d’aquest exercici, van visitar i van fer lliurament d’un detall a Josefa Blanquer, fallera major l’any 1949, i a María Josefa Catalán, fallera major infantil en 1951.

Posteriorment, es va celebrar l’acte i el sopar de gala en l’Espai Multidisciplinari l’Androna. Allí es van reunir multitud de fallers i exfallers que han format part la comissió vaquera durant els seus 75 anys.

En l’acte, presentat pels fallers Marina Llorens i Jose Miguel Morera, ens van recordar una infinitat d’anècdotes contades en primera persona pels mateixos protagonistes, així com a tots els càrrecs que han representat a la Falla Oeste.

Des d’aquestes línies, volem agrair a tots els assistents que van fer que la Gala dels 75 Anys de la comissió vaquera fora una nit molt especial. També, a tots aquells que d’alguna manera han format part de la història de la Falla Oeste durant aquests 75 anys.

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *