Grego Acebedo es l’artista infantil de la Falla Oeste per a les Falles de 2023

Des de la Falla Districte Oeste tenim l’orgull d’anunciar a Grego Acebedo com a artista infantil per a les Falles de 2023.

L’artista de Benicarló arriba per primera vegada a la nostra ciutat i ho farà amb la nostra comissió. Grego és un artista del més alt nivell, com així ho demostra la seua trajectòria a la Secció Especial Infantil de les Falles de València, a la Secció Especial Infantil de les Fogueres d’Alacant, i les diferents ciutats falleres com Torrent i Benicarló aconseguint nombrosos premis com Premi Salvador Debón, a l’artista revelació de València, ninot indultat Secció Especial i ninot indultat d’Alacant o millor ninot d’exposició secció especial de València. Grego ha format part d’equips tan importants al món de les falles com a l’equip de Juan Lluch o Vicente Martínez. Grego arriba amb moltes ganes a la nostra falla per fer-nos somiar el proper mes de març.

 

Des de la Falla Oeste volem donar la benvinguda a Grego a la comissió, formant part des d’ara de la nostra família vaquera. #

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.