Intensos caps de setmana a Les Roques

I de veritat és que han sigut un no parar; diumenge 26 d’abril donava lloc a les portes del nostre casal la Treta oficial de nostres màxims càrrecs 2016, amb René Miralles Català i Felipe Costa Romero com a president i president infantil, junt amb Ruth Negre Santacreu i Miriam Miralles Roselló com a falleres majors per aquest nou exercici. Acte acompanyat de fallers, amics, càrrecs d’altres districtes i l’assistència de les FF.MM de Dénia 2015, Carla Petrie Fernàndez i la xiqueta Candela Pastor Orozco, junt amb el president de JLF, Jaume Bertomeu Catalan. Respiràvem un ambient d’alegria i il·lusions renovades en la mira cap al nou any que es presenta i no ens podíem sentir més agraïts per passar un diumenge com aquest.

Doncs l’activitat no finalitzava ací, ja que de nou, tan sols 4 dies després celebràvem al casal la tradicional festa de la fira d’abril, activitat que venim realitzant des de fa 5 anys i en la que fallers, amics i gent de fora, podem passar un bon ratet amb regustet andalús. A l’endemà, arribat l’1 de maig, part de la comissió gaudíem del dia del treballador amb dues excursions pels nostres paratges naturals, sent la primera eixida, cap a la creueta del Montgó; què matiners van ser! I la segona, una assolellada caminata des de el casal faller fins el final de Les Rotes.

Una vegada els dos grups es van reunir vam disfrutar d’un dinar de cabasset en un marc incomparable com la nostra mar. Així dona gust començar el mes de les flors, però com és típic, faltava una festa per començar i va arribar el dissabte de nit, quan de manera inesperada vam sorprendre als nostres màxims càrrecs de l’exercici passat, Monso, Laura, Adrián i Gabriela, amb un acomiadament sorpresa. Vorer les seues cares d’alegria no tenia preu, i amb nosaltres per a gaudir del moment, van ser molts els que van voler acompanyar-nos, com la comissió i col·laboradors els quals van obsequiar als càrrecs amb un detall pel seu any i diferents càrrecs dels altres districtes fallers que vam acompanyar als nostres protagonistes durant el 2015.

roques-fotos-6 roques-fotos-5 roques-fotos-2 roques-fotos