J. Felipe Pino, de la Falla Baix la Mar: «Família, és just el sentiment que m’acompanya des que vaig tindre les primeres vivències en el món de Les Falles»

Família, és just el sentiment que m’acompanya des que vaig tindre les primeres vivències en el món de Les Falles.
Retrocedint en el temps, concretament 37 anys, a Calp es comença a gestar una festa de la qual poc o res es parlava. Un xicotet grup de persones pensen amb les falles, una festa molt valenciana. Amb ella pretenen fer una mescla de cultura valenciana i festa, i en la qual tant xiquets com adults tenen la mateixa presència i importància, com succeeix a qualsevol família.
Recorde aquest inici de la festa de les Falles a Calp amb molt de nerviosisme i expectació, començant com a primer president infantil de la Falla Calp Vell, sense saber res de les festes josefines. Aquest primer contacte amb les falles em va omplir el cor de sentiments meravellosos i sobretot va ser importantíssim el suport d’aquest xicotet grup de persones entusiastes que em van tractar com a un fill en una família.
En molt poc de temps, eixe grup de fallers es va convertir en una nova família per a mi i amb ella he tingut la sort de compartir vivències junt amb als meus pares, germanes, cunyats, nebots i fills.
Gràcies a aquesta festa, he tingut la sort i el plaer de conèixer a persones estupendes de diversos llocs de la Comunitat Valenciana i amb algunes d’elles ha sorgit un vincle preciós, que m’ha portat a considerar-les una nova família.
I quan ja pensava que la meua família estava completa, les magnífiques persones de la Falla Baix la Mar m’han acollit, sentint-me com un més a la família marinera.

J. Felipe Pino

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.