Jesús Pobre es prepara per a la sèptima edició de la Tiky Party

El pròxim 6 de juliol, la localitat de Jesús Pobre es transformarà en un vibrant paradís tropical amb la celebració de la sèptima edició de la Tiki Party. Este esdeveniment anual, que ha guanyat popularitat any rere any, promet ser una experiència inoblidable per als amants de la música.

Organitzat amb el suport inestimable de l’Ajuntament de Jesús Pobre, la Tiki Party s’ha convertit en un pilar cultural de la comarca de la Marina Alta, que atrau tant a residents locals com a visitants de tot l’estat. Enguany, el festival tornarà a omplir-se amb ritmes contagiosos i un ambient festiu que reflectirà l’essència del rock més canalla.

La col·laboració de l’Ajuntament ha sigut fonamental per a l’èxit continuat del festival. El seu compromís amb el foment de la cultura i el suport a associacions locals ha permés que la Tiki Party cresca i es diversifique, oferint una programació que porta a la localitat les millors bandes nacionals i internacionals de l’escena. «Estem encantats de donar suport a este esdeveniment, que no sols celebra la música, sinó també la convivència i l’alegria de la nostra comunitat», va declarar Josep Fornés, alcalde de Jesús Pobre.

El festival comptarà amb una selecció de bandes i DJ’s que desplegaran un ventall de sons que van des del rock&roll fins a la música surf i el garatge punk. Els assistents podran gaudir també d’una deliciosa oferta gastronòmica en un entorn decorat al més pur estil tiki.

Convidem a tots a unir-se a esta festa única el 6 de juliol, on el bon ambient i la diversió estan garantits. La Tiki Party és una oportunitat perfecta per a submergir-se en un dia de música, cultura i comunitat en el cor de Jesús Pobre.

Per a més informació, cal visitar les xarxes socials de l’esdeveniment (@33rbm).

Deja una respuesta