La Copa del Rei aconseguida pel Valencia CF front al FC Barcelona arriba a Pedreguer

L’empresa NITIDIA SPORT conjuntament amb la Penya Valencianista “JOSE LUIS GAYÀ”, la COMISSIÓ DE FESTES 2020 i l’ACEP Pedreguer, han fet possible que l’aclamada Copa del Rei aconseguida pel Valencia CF, i pel seu paisà Jose Luis Gayà el passat 25 de Maig front el FC Barcelona, estiga a disposició de tots en la Fira del Comerç que es realitza en Pedreguer des del divendres 25 al diumenge 27 d’Octubre.

L’ACEP ha preparat un programa molt complet, on convida a tota la comarca i comarques veïnes a gaudir d’aquesta fira. El divendres és realitzaran concerts a l’església. El dissabte a les 17:30 serà l’obertura de tots els stands d’empreses, amb exhibicions i venda de tota mena d’articles amb descomptes únics, demostracions i moltes activitats d’animació, com la desfilada del comerç, concerts, teatres, zona gastronòmica, etc.

Diumenge continuarà amb el desenvolupament de totes les activitats, però a partir de les 10:00 i fins a les 17:00, tots els qui vulguen fotografiar-se junt en la Copa del Rei ho podran fer, de manera gratuïta, en el seu stand que estarà situat en la Plaça Major de Pedreguer.

La comissió de festes 2020 de Pedreguer te preparat un pack on és sortejaran dos entrades a la llotja VIP de Mestalla i una camiseta de Gayà, que serà entregada personalment pel mateix jugador.

En nom de tots els organitzadors volem donar les gràcies al Valencia CF i a l’Agrupació de Penyes Valencianistes, per la predisposició en què Pedreguer i tota la Marina Alta puga gaudir d’aquest trofeo.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.