La falla Baix la Mar acorda renunciar en la Secció Especial de les Falles de Dénia 2024

COMUNICAT OFICIAL FALLA DISTRICTE MARÍTIM – BAIX LA MAR

 

La Falla Dte. Marítim – Baix la Mar informa que el passat dimecres 27 de desembre de 2023, va tindre lloc al nostre casal del Carrer Pont, l´Assamblea General Extraordinària de l´actual comissió, acordant-se, per majoria de la mateixa, i conforme a l´ordre del dia establert, enviar la deguda comunicació oficial a Junta Local Fallera de Dénia per tal de renunciar a competir en la Secció Especial de les Falles de Dénia 2024, tant en el monument gran com infantil, passant a participar en la Secció Primera.

Aquesta difícil decisió ha sigut presa després d´un meticulós estudi de la situació econòmica, de les nombroses despeses i de la inflació que han suportat aquestes, així com tindre en consideració que l´actual prioritat de la comissió és l’adquisició d´un nou casal per tal de poder desenvolupar les activitats culturals, gastronòmiques i lúdic-festives que una Falla com Baix la Mar mereix.

S´aproximen anys durs per a Baix la Mar, però com a bons mariners i marineres sempre hem lluitat contra qualsevol tempesta. Estem disposats a continuar fent-ho més enllà dels 75.

 

Falla Dte. Marítim – Baix la Mar

 

Deja una respuesta