La Falla Baix la Mar ajuda a recuperar la tradició en la Dansada de Dénia

DEl passat diumenge la Falla Baix la Mar va organitzar el vuitè taller de dansada de Dénia amb la col·laboració imprescindible del Grup DIANIUM DANSA. Va ser una jornada molt divertida, els membres de Dianium ens van ensenyar a ballar una dansada tan tradicional de la qual sols queden alguns passos. Pensem que és la nostra obligació, com a falla compromesa en la recuperació de la cultura popular, donar a conèixer un ball que era protagonista per tot arreu de la Ciutat.

Dansada Dénia Baix la Mar

En acabar el taller es va realitzar un dinar. El nostre cuiner va ser Manolo Márquez qui ens va preparar unes excel·lents coques de la marina. No és la primera vegada que Márquez ens visita, ell sempre ha manifestat una bona predisposició posant-se al comandament dels nostres fogons. En acabar el dinar, els nostres càrrecs Maria Giner, Ferran Peris i Aitana Montero van agrair a totes i tots la seua implicació entregant el pergamí 2017 dedicat al Tenor Cortis.

PERGAMÍ A MÁRQUEZ

Ja quasi no queda res del mes de novembre i l’últim mes de l’any ve ple d’activitats com el dinar de presentació de l’esbós de la Falla Infantil que tindrà lloc el 3 de desembre i el dinar de Nadal, amb passejada a cavall inclosa, que tenim previst realitzar-la el 17 de desembre.

CÀRRECS AMB MANOLO DIANIUM

CÀRRECS AMB ANDREU