La Falla Baix la Mar del teatre a la presentació del pergamí

ETC REPRESENTA COUS COUS

El dia de la Constitució, la Falla Baix la Mar va organitzar al Centre Social, una obra de teatre representada per l’Escola de Teatre Comarcal. Va ser una vesprada molt divertida que va fer gaudir al públic assistent, amb una comèdia dramàtica, fantàsticament interpretada per actors i actrius que a l’escenari van donar el millor de sí mateix. La veritat és que es nota quan un grup d’amics es reuneixen per fer el que més els agrada en un ambient distés i amable que va arribar al públic, fent-los entrar en l’obra i comprendre les situacions representades. En acabar el teatre, es va oferir un sopar a l’elenc d’actors i actrius que havien fet passar tan grata estona.

PRESENTACIÓ PERGAMÍ 2023

 En la Sala d’Exposicions de Baleària a Els Magazinos, va tenir lloc el passat dissabte la presentació del pergamí de la Falla Baix la Mar 2023, consistent en un documental que pretén evidenciar la idiosincràsia de la comissió marinera al llarg de més de 75 anys d’història. El pergamí es presenta en un format digital que es pot trobar en un envàs creat per a l’ocasió, reciclable i sostenible. L’acte va estar presentat pel director del documental, Andreu Ivars Guntiñas, qui ha capitanejat un equip format per Miguel Ivars, Andreu Landete, Carla Cabrera, Jaume Pérez, Kevin Carrió i la presidenta Carol Ramis. A l’acte de presentació van acudir moltes persones que han participat en la seua filmació, així com les Falleres Majors de Dénia, Aida Gavilà i Noa Dacosta, acompanyades pel president de Junta Local Fallera Jaume Bertomeu. Com va indicar Andreu Ivars en l’acte de la presentació, sols una dona capdavantera com la nostra presidenta haguera pogut assumir un pergamí d’aquesta natura que suposa un canvi important a altres formats commemoratius realitzats al llarg de la història marinera.

DINAR DE NADAL 

El casal del carrer del Pont, 14 va ser el lloc elegit per a celebrar el tradicional dinar de Nadal de la Falla Baix la Mar. Aquesta vegada als fogons de la comissió del districte marítim es va posar Rosita Espí, que va cuinar amb mestressa un excepcional arròs amb fesols i naps, que estava per a xuclar-se els dits. Tan bon saber fer havia de ser agraït i així ho van fer Carol Ramis, Mar Moncho, Luca García i Candela Marco que van fer els honors, manifestant el reconeixement tant a la cuinera responsable del millor arròs amb fesols, com al seu entregat equip. Els comensals van aplaudir amb molta gana un plat tan esplèndidament elaborat. La jornada va finalitzar amb el tradicional brindis i els millors desitjos per al 2023.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *