La Falla Baix la Mar felicita el treball de totes les comissions falleres en el dia de les carrosses

El passat dissabte les carrosses de la Falla Baix la Mar van desfilar per la ciutat. Pels fallers i falleres és un moment important, perquè trauen al carrer la feina realitzada durant molts mesos. La comissió marinera va presentar dues carrosses realitzant un gran esforç perquè la xicalla mantiga el seus protagonisme dins de la tradicional desfilada. Enguany, la carrossa gran, “Egiptopia” és obra d’un artista jove, Ivan Llorens, qui va prendre l’alternativa amb seguretat i grans dosi de paciència. La carrossa infantil va ser obra dels artistes, Sergio García i Pep Guardiola, que van presentar “El petit món de la xicalla marinera”. La coreografia de les dos comparses, Kemet i Xicalla Marinera, es obra de la fallera Laura Casado, qui també va dissenyar la indumentària dels més menuts. Laura Mallorquín va dissenyar la indumentària de la comparsa gran i és la responsable d’elaborar els complements que lluïen els nostres balladors i balladores.

No podem oblidar a totes les persones que de manera desinteressada i deixant de costat les seues obligacions habituals, s’han aguaitat a la nau número 11 o han col·laborat en la confecció de les indumentàries, aconseguint, que un any més, les carrosses de la mar foren mostrades a deniers i visitants.

Des d’aquestes línies volen felicitar a la Falla Les Roques que va alçar el banderí del primer premi de carrossa gran i a la Falla Campaments, guanyadora dels dos primers premis de comparses.

Per últim, la Falla Baix la Mar felicita a totes les comissions falleres. Els fallers sabem el que costa la confecció de les carrosses i veure-les al carrer ha de ser motiu d’alegria i de reconeixement per part de tothom.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.