La Falla Campaments acomiada als càrrecs del 2018 i dona la benvinguda als del 2019

El passat dissabte 12 de maig a la Falla Campaments va celebrar el tradicional sopar d’acomiadament dels càrrecs 2018 i benvinguda als càrrecs 2019.

La comissió fallera va sorprendre als càrrecs anant a les seues respectives cases amb dos cotxes cedits per Auto Christian, i plens de globus morats, per recollir-los i portar-los al restaurant El Poligono.

Una vegada en el restaurant es va procedir a la celebració, això sí, entre ells es van fer un detall. La fallera, Carmen Poveda, no va voler perdre l’oportunitat de dedicar-li unes paraules d’acomiadament als càrrecs de l’exercici 2017-2018. A més, Aarón i Lucía van voler agrair amb un obsequi a les quals han estat les delegades infantils, Maido i Marisa.

D’altra banda, la fallera, Cristina Moll, va dedicar unes paraules de benvinguda a Juan, Sandra, Christian i Sara i els càrrecs van voler regalar un obsequi a Carmen i Cristina per la delegació femenina.

Per finalitzar l’acte i acomiadar a Salva, Yoyo, Aarón i Lucía es va visualitzar un vídeo amb fotos de tots els moments del seu gran any.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *