La falla Centro presenta el concurs culinari “Master Coca”

De la col·laboració entre la falla Centro i Antonio Cidoncha ha nascut el primer concurso culinari “Master Coca”. Es tracta d’un concurs enfocat als xiquets de la comissió taronja en el que han de participar amb un adult fent coques. Les bases d’aquest aliment les proporcionarà l’empresari Antonio Cidoncha, del grup Cidoncha, i els participants hauran de portar els ingredients per emplenar-les.

            Aquesta iniciativa ha sorgit per reivindicar la importància d’un producte tan nostre com és la coca i per promocionar el fet de treballar en equip, un adult i un xiquet, i viure així la màgia que es respira quan es cuina.

            El concurs tindrà lloc el proper diumenge 10 de març a la Glorieta del País Valencià i la dinàmica serà similar a la dels concursos culinaris que veiem per televisió. Hi haurà 3 premis: a la millor coca, a la més original i a la més valenciana i un jurat molt exigent provinent del món gourmet.

            Els interessats en participar hauran de posar-se en contacte amb Vanessa fins el 2 de març per WhatsApp (606 450 536). El concurs començarà a les 11.30 hores, encara que els Kits de cuina es repartiran a les 11. Després serà el tradicional concurs de paelles previ a falles. No vos perdeu aquesta cita amb la gastronomia valenciana i de la Marina Alta! Serà un matí molt divertit i amb moltes sorpreses. Ens vegem als Quatre Cantons!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *