La Falla Oeste es prepara per al dia de la Bandera

Com ja és tradició, el Dia de la Bandera de la Falla Oeste dona inici a la setmana de falles a la ciutat, celebrant-se una setmana abans de la planta dels nostres cadafals a la plaça.

Enguany tindrà lloc el proper diumenge 8 de març de 2020, dia de la dona. Per aquest motiu la nostra comissió vol rendir un homenatge als valors que representen aquest dia i per tant la mascletada preparada per a aquest dia serà especial com podran descobrir tots els presents.

En aquesta 48é jornada del Dia de la Bandera de la Falla Oeste retrem l’homenatge en honor a la Fallera Major de l’Oeste de l’exercici 2002, Patricia Ballester i Ladios.

Des de 1972 la Falla Oeste celebra aquest emotiu acte on els càrrecs de la comissió imposaran els corbatins acreditatius als estàndards i bandera de la falla, a més de les Falleres Majors de Dénia i també del regidor de Festes de l’Ajuntament de Dénia. A més, aquest any tindrem com a col·laboradors especials de la primera jornada de falles de Dénia 2020 al Centre Comercial Portal de la Marina.

El Dia de la Bandera de la Falla Oeste marcarà l’inici del compte enrere per als dies grans de les falles de Dénia. Per això, des d’aquestes línies, us convidem a totes i tots els fallers de les diferents comissions de la ciutat, ciutadans, visitants i amics a gaudir amb nosaltres d’aquesta emotiva jornada per a la comissió del barri de l’Oest.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *