La Falla Oeste va presentar el seu llibret “Mare Nostrum”

El passat diumenge 23 de febrer la Falla Oeste va presentar el seu llibret “Mare Nostrum” per a l’exercici 2020 a la sala del Castell de Dénia.

L’acte va estar conduït per Valentín Alcalá i Laura Reig, fallers i membres de l’equip de la delegació de llibret. La temàtica triada per a enguany és la mateixa que el monument gran de la falla, el lema del qual és “El llenguatge dels ones és d’entendre universal” i que realitza un menut homenatge al nostre Mediterrani a través dels versos de la coneguda poeta Maria Ibars, una dona enamorada de Dénia i de la seua costa.

Una vegada finalitzat l’acte, tots els presents van poder gaudir en el Casal Pascual García d’una fantàstica fideuà de carn cuinada per Kiko Sentí i Sisco Perles i patrocinada per les ties de la nostra fallera major.

Des d’aquestes línies, volem agrair a totes les col·laboradores i col·laboradors que han fet possible de manera desinteressada la creació d’aquest llibret.

Ninots Falla Oeste 2020

Així són els ninots de la Falla Oeste per a l’exposició de les Falles de Dénia 2020. Ja podeu gaudir al centre d’art l’Estació dels grups expositius que els nostres artistes presenten per a les falles del proper mes de març.

Per a la falla infantil, Borja Lorente presenta «Somie amb un món…» El ninot tracta sobre l’imaginàrium de totes i tots aquells que volem un món amb uns valors justos. Uns valors que necessitaríem per aconseguir un món perfecte, idees que han de ser fonamentals des de ben menudes i menuts per tal d’arribar a un món millor en un futur.

Per a la falla gran, Palacio i Serra conten aquest any amb el disseny del nostre faller Valentín Alcalà. Els artesans presenten «El llenguatge de les ones és d’entendre universal» i en ell podem gaudir de la mediterrània representada per dues persones que miren encisades el fons de la mar. Un fons que es veu amenaçat però que entre totes i tots anem a cuidar-lo i no maltractar-lo.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *