La Falla París Pedrera para el temps per presentar a Aida Gavilá com a Fallera Major


La Falla París pedrera ha parat el temps, per presentar a Aida Gavilà com a fallera Major de la comissió 2019-2020. L’acte hi ha ressaltat l’art i la importància del temps sota la batuta del presentador Joan López.

El president de París Pedrera ha pujat a l’escenari per rebre l’aplaudiment del públic i el bastó d’encomanament de mans del seu amic.

Seguidament la nombrosa cort d’honor de la comissió de París Pedrera.

Un ball com a preàmbul a l’eixida de la fallera Major, ha donat pas a un joc d’il·luminació i música per rebre a la protagonista de la nit Aida Gavilá Gómez.

Els portadors de la banda i ramell, han sigut els iaios d’Aida i l’imposició de la banda l’ha fet el seu president.

Tot seguit, l’acomiadament dels càrrecs del passat exercici, Elena Puig i Francisco Nararanjo.

L’exaltació l’ha realitzada la mare Raquel Gómez arribant al cor d’Aida en paraules de sentiment.

A continuació les pleitesies per part dels càrrecs infantils Laia Montejano i Gorka Cubiles. Els càrrecs del 2005, any en el qual Aida va ser la Fallera major Infantil, junt en el seu president Santiago Puertas i els càrrecs grans que van ser Juan Carlos Molina i Carolina Jimenez.

Jose Vicente Martínez ha sigut el representant de la Mare del Déu dels Desemparats. El regidor de festes Òscar Mengual. I la Fallera Major de Dénia, Safir Malonda, acompanyada pel vice president de Junta Local Fallera, Antonio Vargas.

En finalitzar les mostres d’estima, Aida ha dirigit unes paraules d’agraïment als presents i ha recordat els bons moments que està vivint.

Com a colofó a l’acte, sonà l’himne de París Pedrera, que ha cantat la fallera Alba Sánchez.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *