La falla Port Rotes acomiada juny amb concurs de Paelles i espectacle de màgia

El mes de juny ha sigut un mes molt intens a la falla. Per exemple, dissabte 23 de juny vam gaudir del ja tradicional concurs de paelles a Marqués de Campo. Com cada any, vam omplir el carrer principal de la ciutat de molt d’ambient, paelles i un espectacular “tardeo” amb DJ.

Els guanyadors del concurs d’aquest any van ser: tercer premi per a Los Amargos, segon premi per als Càrrecs 2025 i primer premi per a Los Ángeles de Xato. Des d’aquestes línies els donem l’enhorabona a tots els guanyadors i també les gràcies a totes les persones que es van animar a passar un dia molt divertit amb nosaltres. L’any que ve tornem amb més!

Espectacle de màgia per a la xicalla fallera

 

D’altra banda, el dijous 27 de juny vam gaudir d’un espectacle de màgia al CEIP Llebeig de la mà de Santi Marcilla. Va estar una vesprada molt entretinguda, amb grans dosis de diversió i trucs súper interessants per a tots els espectadors. Des d’ací donem les gràcies a Santi Marcilla per la espectacular vesprada que ens va regalar.

 

Ara anem de cara al mes de juliol, mes de carrosses i festes de Dénia. Segueix-nos a les xarxes socials per no perdre’t detall de tot el que estem preparant.

 

Deja una respuesta