La falla Port-Rotes dona a conèixer els càrrecs 2024-2025

Els xiquets Quique Pasarón Salvà i Júlia Masó Perles acompanyaran este nou exercici a Maria Llobell Molina i José Martí Llorca com a màxims representants de la comissió

Passat dissabte, 13 d’abril, va tindre lloc l’Apuntà de la falla Port-Rotes i la treta oficial dels càrrecs per a aquest nou exercici. L’acte de la treta va estar a càrrec de la secretària Amparo Petri Fernández, qui va donar a conèixer el nom dels màxims representants per a les falles 2024-2025.

Entre emocions i algun que altre plor, els xiquets Quique Pasarón Salvà i Júlia Masó Perles van rebre l’espera notícia de ser els capitans de la xicalla fallera per a l’exercici 2024-2025. A més a més, de manera oficial, es va nomenar Maria Lobell Molina com a Fallera Major de la comissió. Així vam conèixer els presidents i falleres majors que ens representaran en aquest exercici.

Durant l’acte es va agrair als presidents i falleres majors del 2023-2024 tot l’esforç realitzat durant el seu any, així com a les seues mares, a les que es va obsequiar amb un detallet floral. Des d’ací donem les gràcies a Daniela Turksema Cheli, Nicolás Puerto Plà, Iris Perles Vidal i Carlos Vengut Baessa per este magnífic exercici faller. Després d’això es va desvetllar el nom dels màxims representants per a aquest exercici llegint l’acta i signant-la. També van estar presents els màxims representants d’altres comissions falleres i la Fallera Major Infantil de Dénia 2024, Candela Marco Jiménez, acompanyada per Marah Gamero, delegada de Cort d’Honor de Junta Local Fallera.

 

Ara sí que sí, comencem nou exercici amb molta il·lusió, ganes i eixe ambient fester i rialler que tant caracteritza a la nostra comissió. No em fotes, la millor falla Port-Rotes!

Deja una respuesta