La Falla Port Rotes passa un cap de setmana amb molt de comboi

Aquest dissabte passat la comissió de la falla Port Rotes va tindre un dia molt complet.
De matí la xicalla van fer una visita al Parc Comarcal de Bombers de la Marina Alta.
Allí van tindre la sort de veure un trasllat reial d’ambulància a l’helicòpter. Després van poder veure per dins ambdós vehicles i, fins i tot, van experimentar de ben a prop el vol de l’helicòpter.

A continuació els bombers van explicar el funcionament dels camions i totes les seues ferramentes i vam veure el gimnàs, els vestuaris amb tota la seua vestimenta, van poder parlar per la megafonia, tirar aigua en les mànegues … Va ser un dia fantàstic.


En acabar vam anar al nostre casal per a gaudir d’una picadeta abans del dinar.

I després… dinar de Santa Gana patrocinat pels “Pavones”

Després del matí tan intents, a la comissió se li va ocórrer fer un dinar de Santa Gana, un dinar en el qual es van ajuntar vora 130 persones per gaudir d’una fideuà d’ànec i foie.

Els cuiners d’aquest espectacular dinar van ser José Navarro de la falla Oeste i Juanjo Guntiñas. Des d’ací els donem les gràcies, al igual que al grup de «Els Pavones», que el van patrocinar. La Falla va agrair als cuiners i patrocinadors la seua participació en aquest esdeveniment amb uns davantals gentilesa dels càrrecs José, María, Júlia i Quique fets per a ocasions com aquestes.

A la vesprada i amb la panxa plena la festa va continuar amb el ja típic i emblemàtic «Tardeo» Port Rotes, bona música i millor ambient.
El mes de maig i juny serà mogut quant a activitats. Si voleu estar informats podeu ser seguir les xarxes socials de la falla.

Deja una respuesta