La falla Saladar guanya el concurs de llibrets de falles de Dénia 2020

La Sala de Plens de l’Ajuntament de Dénia va ser escenari ahir a la vesprada del lliurament dels premis del VII concurs de llibrets de falles de Dénia 2020. La falla Saladar s’ha alçat amb el primer premi del concurs, dotat amb 700 euros, pel seu llibret Velles, noves… Falles!

El segon premi, dotat amb 600 euros, ha sigut per al llibret Mare Nostrum de la falla Oeste i el tercer, de 500 euros, per al llibret Sents de la falla Baix la Mar.

A més, el jurat del concurs va decidir atorgar uns altres tres premis, dotats amb 150 euros cadascun, als llibrets Al natural, de la falla Centro; Eterns, de París Pedrera i Empremtes del passat, de la falla Roques.

Un jurat que en esta edició 2020 ha estat format pel regidor de Cultura, Raúl García de la Reina; Jovi Lozano-Seser, en representació de la Junta Local Fallera de Dénia; Mar Reus, tècnica del Departament de Promoció del Valencià de l’Ajuntament de Dénia; i Rosa Seser, arxivera municipal.

L’acte d’ahir, adaptat a les noves circumstàncies derivades de la COVID-19, es va celebrar amb un aforament limitat, amb assistència, tan sols, de les falleres majors de Dénia, Safir Malonda i Martina Gimeno; l’alcalde de Dénia, Vicent Grimalt; el president de la Junta Local Fallera, Juan Salvador Pérez Llopis, el regidor de Cultura, Raúl García de la Reina; el regidor de Festes, Óscar Mengual, i els càrrecs de les falles premiades.

L’alcalde va intervindre breument per a agrair al col·lectiu faller “el comportament que heu tingut des de l’inici de la pandèmia” i “per la col·laboració i la responsabilitat que heu demostrat amb tot el que heu sacrificat”. Vicent Grimalt va desitjar que “prompte els fallers i falleres pugueu gaudir del que enguany no heu pogut fer” i els va traslladar tot el suport de l’ajuntament.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.