La Falla Saladar presenta la seua revifalla en un llibret participatiu i diferent

Enguany tornen les Falles i, la Falla Saladar va presentar el passat diumenge 20 de febrer al casal “Tia Vicenta” la seua publicació cultural anual. Amb el títol Quina revifalla! el llibret d’enguany aborda el ressorgiment de la festa després de la paràlisi de març del 2020.

El contingut del llibret comença en el moment just de cancel·lació de la festa i la instauració de les restriccions fins a l’actualitat i com la societat ha canviat, o no, i s’ha adaptat a esta nova normalitat. El disseny del llibret evoluciona i canvia de tonalitats i colors a mesura que avancen els relats en el temps. El fa junt als testimonis de diferents sectors productius de la ciutat i la comarca. Les signatures que formen part són les de Françoise Crespo, Elvira Cambrils, Patricia Rubio, Claudia Peter, Melani Ivars, Paco Bertomeu, Natàlia i Quique Arbona, Laura Sánchez, Lorena París, Santi Cambra i Safir Malonda.

La publicació conté, a més de l’habitual explicació versada de la falla gran a càrrec de Rosa Larrosa, un conte sonor inspirat en la falla infantil realitzat per l’escriptora xabiera Pepa Guardiola i narrat per l’actriu deniera Paqui Noguera, membre del grup Tarannà Teatre.

La portada i les il·lustracions interiors han estat a càrrec de Víctor Visa, un dels il·lustradors valencians amb més projecció en  l’actualitat i, ens descriu la nit de la plantà d’una falla i la col·laboració dels fallers i veïns en una plaça plena de colors i imaginació.

Per últim, agrair la dedicació de tots els que han fet possible que “Quina revifalla!” siga una realitat. El Llibret està disponible en línia en issuu.com/fallasaladar i també de manera física contactant amb nosaltres a través de les xarxes socials.

Quina revifalla!

Deja una respuesta