La Fundació Falla Centro organitza una exposició fotogràfica titulada «Falles, un Patrimoni en comú»

La Fundació Falla Centro ha organitzat amb motiu dels actes del 75 Aniversari de la seua creació, una exposició fotogràfica titulada «Falles, un Patrimoni en comú», a la sala d’exposicions de la Casa Marquesa Valero de Palma, al carrer cavallers nº3 de Dénia. La inauguració, prevista per a dijous que ve 14 d’abril a les 12.00 hores, és el segon acte organitzat amb aquest motiu, després del tret de 75 carcasses anunciadors dissabte passat.
L’exposició recull diferents visions de la festa de les falles, en algun dels municipis més importants fora del “cap i casal”. Aquesta va ser realitzada per la Delegació de Juntes Locals de la Junta Central Fallera de València juntament amb diferents Associacions Falleres, entre les quals es trobava la Fundació Falla Centro, que va cedir algunes de les fotografies guardonades en el certamen anual de fotografia que organitza.
Aquesta mostra, va ser exposada per primera vegada en el Palau de Congressos de València amb motiu del IV Aniversari de la Declaració de les Falles com a Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat.
Aquesta mostra està formada per prop de 180 fotografies a més de les seleccionades per la Fundació Falla Centro provinents del seu concurs fotogràfic. Alguns dels fotògrafs participants són: Alberto Navarro Cantavella de Borriana, Antonio José Fresno Sanchis de Sagunt, Roberto Roig Pelufo, Laura Penades Giner, Manuel Camacho Cogollos de Carcaixent, Vicente Zaragozá Huesa, José Barberán, Raquel Vidreño, Mar Navarro Herraiz i Alfonso Zaragozá Zornosa de Silla, Lorena Sendra Gómez , Dolores Ortells, Mariola García Iranzo, José Vicente Llopis Hermano i la Falla Bernat Aliñó de Sueca, Juanma Abellán Rubio de Riba-roja de Túria, Juan José Aviñó, Francisco Victoria i José Luis Arce Luz de Torrent, Carlos Camarasa Hidalgo d’Alzira. En representació de la ciutat dianense, també hi ha obres de Daniel Fernández, Antonio Mezquida, Raúl Martín i Peke Fotògrafs.
L’exposició romandrà oberta fins el 8 de maig i podrà ser visitada en horari de dimarts a dissabte: de 10.30 a 13 hores i de 16 a 19 hores i diumenges: de 10.30 a 13 hores, romanent tancada els dilluns.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *