La vicepresidenta Aitana Mas respon a la ciutadania en el cafè obert de Compromís per Dénia

El col·lectiu Compromís per Dénia va celebrar el segon café amb polítics i societat civil, en aquest cas, va ser el torn de la Vicepresidenta del Consell i Consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Aitana Mas.

El café va ser obert pel candidat a l’alcaldia i portaveu de Compromís, Rafa Carrió, en el que va donar les gràcies a tots els assistents i especialment a Aitana Mas per tornar a Dénia.

La Vicepresidenta va començar explicant tots els projectes que la Generalitat Valenciana a dut a terme a Dénia, en paraules de Mas “La Generalitat Valenciana ha invertit més de 25 milions d’euros a Dénia en aquests huit anys de Botànic. En són molt els exemples, però els que més destacaría es la inversió que s’ha realitzat amb el Pla Edificant o amb el Pla Convivint. Però també altres ajudes per a la promoció del xicotet comerç i l’artesania o les ajudes provinents de LABORA per a la contractació de persones de difícil inserció laboral”

Posteriorment el torn de paraula va ser per als assistents de diverses associacions i ciutadans que van dirigir diferents preguntes a Aitana Mas relacionades amb la seua conselleria. La Vicepresidenta va poder resoldre algunes de les qüestions exposades pels assistents i es va comprometre a tractar i estudiar algunes d’altres exposades.

En paraules de Rafa Carrió “aquesta segona jornada del café amb Aitana ha tingut un èxit rotund, ja que s’han tractat molts temes i s’han tret idees fonamentals per a la ciutat que tant des de la Generalitat com des de l’Ajuntament ens comprometem a treballar per a fer-les realitat”. A més Carrió ha conclòs que molt prompte s’anunciarà una nova jornada de Café amb polítics.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *