Les falleres majors de Dénia 2019, Amparo Petrie i Neus Suárez, s’acomiaden del món faller

Les falles de Dénia es van reunir el passat diumenge al matí a l’auditori del Centre Social de Dénia per acomiadar als que han estat els seus màximes representants durant aquest any, Amparo Petrie i Neus Suárez.

A la seua arribada a l’auditori, les falleres majors de Dénia i les seues corts d’honor van ser rebudes pels càrrecs dels exercicis 2019 i 2020, així com per l’alcalde de la ciutat, Vicent Grimalt, i el president de la Junta Local Fallera 2017- 2019, José Vicente Benavente.

L’acte va ser presentat per la delegada de JLF Anna Sobrecases, i va començar amb un emotiu vídeo protagonitzat per Amparo i Neus recordant tot el viscut al costat dels seus corts d’honor.

José Vicente Benavente va ser cridat a l’escenari, i va aprofitar per dedicar unes paraules de comiat al món faller després dels dos anys de legislatura al capdavant de la Junta Local Fallera.

Amb les components de les seues corts d’honor a l’escenari, les protagonistes del matí arribaven acompanyades de l’alcalde, que els va dedicar unes boniques paraules d’agraïment i reconeixement a la tasca que durant un any han realitzat per les falles de Dénia.

Amparo i Neus van rebre a continuació l’afecte dels màxims càrrecs de les onze comissions falleres de la ciutat. A més, les falles Diana i Port Rotes, a les quals pertanyen, van pronunciar sengles discursos de benvinguda de nou a sa casa.

Durant l’acte de comiat de les falleres majors es va lliurar el premi al millor desfilada d’ofrena, que atorga Dorian Gray. En aquesta ocasió, el premi va ser per a la falla Port Rotes.

Com cada any, la gala de comiat va tenir un forat per homenatjar els artistes que aquest any han guanyat els primers premis, en grans i infantils, de les dues seccions de les falles de Dénia. Sergio Fandos, que va aconseguir el primer premi de secció primera infantil per Campaments; Rafa Ibáñez, primer premi de secció Primera amb Port Rotes; José Gallego, primer premi secció especial amb la Falla Centro i Pere Baena, primer premi Secció Especial per a la falla Centro.

Les emocions de les falleres majors van ser in crescendo amb les sorpreses que els quedaven per descobrir. Neus va rebre paraules d’afecte de la seva tia Sabrina i la seua germana Diana, mentre que Amparo es va emocionar a l’escoltar l’orgull en les paraules de la seua germana Carla.

Finalment, les dos protagonistes van prendre la paraula per recordar junt amb el món faller el que ha suposat aquest intens any en les seves vides: amistats, noves experiències i certificar que sense els seus éssers estimats aquest somni no s’hagués fet realitat. Amparo i Neus … Fins Sempre!

Deja una respuesta