Les falles apuren els minuts de la plantà

Les falles de Dénia apuren els minuts, i es que en apenes unes hores, tots el monuments, grans i infantils, tenen que lluir de la millor manera possible. És per això que a tots els districtes el ritme de feina és frenètic, tant per part dels popis fallers com dels artistes que ultimen detalls. Per davant una llarga jornada que de segur s’ajornarà fins ben entrada la matinada amb l’únic objectiu de que demà, quan el jurat qualificador visite els monuments, els trobe en perfecte estat de revista.

A primera hora del matí, sobre les 9 hores donarà inici el recorregut del jurat. Una tasca que es polongará fins vora les 13 hores que serà quan tinga lloc l’entrega de premis infantils 2015. En primer lloc es lliuraran els set banderins de la secció primera i acte seguit els quatre de secció especial. Amés es premiarà l’enginy i gracia del moment, la pintura i el ninot indultat.

Les comissions grans hauran d’esperar fins la nit per coneixer quina serà la millor falla d’enguny. L’acte es podrà seguir en directe des de l’exterior del saló de plens de l’Ajuntament de Dénia per mitjà de la pantalla gegants que Estudio 8 tornarà a instal.lar enguany.