Les falles Oeste, Les Roques i Baix la Mar viuen amb intensitat el Dia del Faller en les Festes Majors de Dénia

El passat dimarts 10 de juliol, la Festa Major de Dénia celebrava el tradicional dia del faller on les activitats de la jornades estaven centrades i organitzades per les falles de la ciutat. La Falla Oeste no s’ho va voler perdre.

Des de les 9 hores, els fallers de la Falla Oeste gaudiren amb les cucanyes de les diferents comissions de la ciutat i s’imposaren el premi de la cucanya gran amb Nuría i Lídia, organitzada per la Falla París Pedrera.

En finalitzar les cucanyes era torn de l’exhibició de paelles valencianes al centre de Dénia, on els cuiners Sisco, Llorens i Vicent van aconseguir el 2n Premi de l’exhibició fallera. Però no eren els únics, perquè al Casal Pascual García, la Falla Oeste te la seva pròpia mostra gastronòmica amb dos paelles més cuinades per a totes i tots els fallers de la comissió.

Ja per la vesprada, als baixos de l’Ajuntament de Dénia donava inici la cercavila i posterior acte de presentació dels càrrecs dels diferents districtes fallers on els del 2018 donaven pas al 2019 en l’acte central del carrer La Vía. En aquesta ocasió a l’acte els va acompanyar la Fallera Major de València 2018 i la seua cort d’honor. Llavors Martina, Rafa, Cristina i Jose van agafar el càrrec oficialment de màxims representants de la nostra comissió de la mà de Celia, Aitor, Rosa i Vicent. A més Rosa va passar a formar part de la cort d’honor de la Fallera Major de Dénia 2019.

La Falla les Roques també es va unir a aquest dia, i ara prepara amb intensitat i nervis els últims detalls de les carrosses que es lluiran amb la desfilada del dissabte.

La Falla Baix la Mar no sols va viure el dia amb intensitat sinó que, a més, guanyaren el tercer premi del concurs de paelles, premi que es va guanyar gràcies als cuiners, Victor Ramis, Bartolomé Albi i Juan Carlos Femenía capitanejats per Josep Miquel Bolufer.

Deja una respuesta