Les falles recuperen a poc a poc l’activitat en vistes d’unes possibles festes falleres

Aquest diumenge 9 de maig s ́ha celebrat a la parròquia de Sant Antoni de Dénia la tradicional Missa d ́Infants pel dia de la Mare de Déu dels Desemparats. A aquesta cerimònia hi han assistit les Falleres Majors de Dénia, senyoreta Safir Malonda i xiqueta Martina Gimeno, acompanyades pel vicepresident primer en funcions, Antonio Vargas Zurita.

A l ́entrada al temple es trobava gel hidroalcohòlic i el temple es trobava al 75% del seu aforament, tal com marquen les restriccions donades per les autoritats sanitàries de la Comunitat Valenciana.

L ́organització de l ́esdeveniment pot ser una bona prova de cara a l ́eventual celebració de les Falles, també amb actes restringits, a partir del mes de juny.

Precisament, aquest dimarts d ́està prevista una reunió entre la Interargupació com l ́entitat més representativa de les comissions falleres, Junta Central Fallera (JCF) i la Conselleria de Sanitat amb l ́objectiu d ́abordar la possibilitat de celebrar la festivitat, amb les condicions i actes que permeta la pandèmia.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.