LES FFMM DE DÉNIA SERÁN EXALTADES I PROCLAMADES DISSABTE 15
El dissabte 15 de setembre a les 20:15h , en la Pl. del Consell, tindrà lloc la recepció de les FFMM de Denia, la xiqueta Rocío Patricio Egea i la Srta. Marta Tabernero San Miguel que estaran acompanyades de les seues respectives Corts d’Honor 2013, a més del president, Jaime Bertomeu Català, la JLF i els delegats de junta. Seran rebudes per l’Alcaldessa , el Regidor de Festes i membres de la Corporació Municipal, a més dels càrrecs de les diferents comissiones festeres de la ciutat, entitats locals, i convidats d’altres poblacions.

Està previst que a les 21:00h en la Pl. de la Constitució comencé l’acte de Proclamació i Exaltació, dirigit per Mª Ángeles Sánchez Pérez, guanyadora del concurs de presentadors de l’any passat corresponent a la Falla Baix la Mar.
L’exaltació serà a càrrec de Vicent Vayá Pla, escriptor i poeta , resident a Sagunt. És membre honorari de la Federació de la Junta Fallera de Sagunt.
Va realitzar la biografia oficial de Joaquin Rodrigo, a més de publicar diversos poemes i escrits. La seua vida laboral va transcórrer com a funcionari de l’Ajuntament de Sagunt, on va ser Regidor de Cultura fins a la seua jubilació. 

De l’acte, que tindrà una durada de no més de dues hores, a més de un joc de llums que per primera volta es podrà contemplar sobre la façana de l’Ajuntament, podem destacar la presència de les Juntes Locals i Gestores de Festes més importants de la Comunitat Valenciana. A més contarem de nou amb la visita de la Fallera Major de València 2012, Sandra Muñoz, i de representants de les Fogueres d’Alacant, al acte acudiran les Reines de Sogorb, Elx, Sant Vicent del Raspeig, Xàtiva, Carcaixent , el nomenat G-6 i les Juntes Locals Falleres més importants de la Comunitat Valenciana.
La Junta Local Fallera vol convidar a tots els veïns i veïnes de Denia a que participen d’aquest acte i acompanyen a les nostres FFMM en un dia tan especial per a elles i per a tothom faller dianense.