Les quatres estacions de la falla Oeste presentaren a Nuria i Maria Vayá Ivars com a Falleres Majors infantils 2016

Si el divendres era el torn de la comissió gran, ahir diumenge també  era del Oeste #‎El4dOctubreEsDelOeste‬. Les quatre estacions de l’any van ser el tema elegit per la comissió de la falla per exaltar i presentar a Maria i Núria Vaya i Ivars com a falleres majors de la falla Oeste.

L’acte va ser presentat per Leyre Ivars i Paloma Mengual que als inicis van ensenyar a través d’un «Make in Off «els artistes que són els xiquets de la falla en realitzar l’escenari que van tindre com a decorat.

Una vegada fet el decorat arriba torn del president infantil Carlos Alcalá Martínez al que li van dedicar unes paraules el seu germà i la seua cosina. Carlos va rebre el bastó d’encomanament de mans del seu pare.

El President Infantil va recordar els primers moments de l’any i l’experiència única de tindre dues falleres majors

Les quatre estacions de l’any van ser presentades per les activitats falleres i representades per la xicalla de la Falla Oeste.

 A L’escenari que ja tenia color i llum li faltava el més important les falleres majors Núria i Maria Vayá Ivars que van ser descobertes entre aplaudiments al alçar una peça.

Els pares de Maria i Núria van portar les bandes acreditatives que van ser imposades per la fallera major infantil del passat exercici Miriam Lozano. Seguidament Miriam i el seu president Vicent Montaner donaren agraïments i recordaren els moments viscuts durant l’any faller.

Jose Vte Ivars, oncle de les Falleres Majors va posar els sentiments a flor de pell realitzant l’exaltació, recordant els inicis «clandestins» com a Falleres Majors.

Seguidament arriba el torn de les pleitesies que van estar al càrrec de La falla el Prado de Gandia, en representació de la Comissió de Festes de la Mare de Déu Paco Arnau. Els càrrecs grans de la falla Oeste el president Rubén Flores i la Fallera Major Tania Carrió.El president de l’associació cultural Falla Oeste Jose Navarro, la Regidora de Festes de l’Ajuntament de Dénia Eva Ronda, i la màxima figura infantil de les falles a Dénia la xiqueta Alejandra Pastor

Per tancar la presentació Maria i Núria es dirigiren al públic assistent recordant emocionades la seua treta, els seus inicis fallers i donant agraïments a totes les persones que estan donant el seu suport durant aquest any.

presentacio-falla-oeste-infantil-24

presentacio-falla-oeste-infantil-23

presentacio-falla-oeste-infantil-21

presentacio-falla-oeste-infantil-20

presentacio-falla-oeste-infantil-19

presentacio-falla-oeste-infantil-18

presentacio-falla-oeste-infantil-17

presentacio-falla-oeste-infantil-16

presentacio-falla-oeste-infantil-15

presentacio-falla-oeste-infantil-14

presentacio-falla-oeste-infantil-13

presentacio-falla-oeste-infantil-12

presentacio-falla-oeste-infantil-11

presentacio-falla-oeste-infantil-10

presentacio-falla-oeste-infantil-9

presentacio-falla-oeste-infantil-8

presentacio-falla-oeste-infantil-7

presentacio-falla-oeste-infantil-6

presentacio-falla-oeste-infantil-5

presentacio-falla-oeste-infantil-4

falla-oeste-infantil-1