L’essència de la Falla Les Roques presenta a Laura Villalba com a Fallera Major 2020

La Falla Les Roques va presentar a Laura Villaba com a Fallera Major 2020. Un acte presentat per Sandra Morla i que va recordar l’essència de la Falla en els seus inicis, en el seu primer monument l’any 1927 i seguidament en 1947.

Costant i treballadora la presentadora va donar pas a la primera presidenta de la Falla, Almudena Forment que va rebre el bastó d’encomanament de mans del seu pare.

En una veu en off es van presentar una a una, les falleres que formen la cort D’honor que van pujar a l’escenari, acompanyades pels seus fallers.

Un vídeo en el qual participaven les falleres donaren pas a la crida de la Fallera Major, Laura Villalba, que en rebre els càrrecs del passat exercici, Gema Cristina i Àlex Morla, va ser anomenada Fallera Major, en la imposició de la banda. Els portadors del distintiu de Fallera Major, van ser els seus pares.

Àlex i Gemma es varen acomiadar del seu mandat.

Darrere d’aquest moment important, arribava la sorpresa del mantenidor de la Fallera Major, que va ser el seu germà Maxi Villalba.

Seguidament les mostres d’estima en la pleitesia, La Falla Convent de Pego, el regidor de festes Òscar Mengual, Juan Gabriel Garcia representant a la Mare de Déu, La presidenta de les Festes del Carrer Trinitat, Isabel Gallego, els càrrecs infantils Miriam Morales i Erika Delegido com a presidenta i Fallera Major infantil.

I tancant la Fallera Major de Dénia Safir Malonda acompanyada pel president de Junta Local Fallera Salva Pérez.

Laura Villaba emocionada es va dirigir al públic assistent.

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *