Maria José García del col·lectiu de Dénia es presenta com a candidata a secretaria comarcal de MÉS-Compromís Marina Alta

Maria José García, del col·lectiu de Dénia, encapçala SOM POBLE, SOM COMARCA, SOM PAÍS, una candidatura que es presenta al Congrés comarcal de MÉS-Compromís, el pròxim dissabte 31 de juliol a la Vall de Laguar, on tindrà lloc la tria de la pròxima Executiva del partit a la Marina Alta amb la qual finalitzarà l’etapa actual liderada per Guillem Marhuenda.

Aquesta candidatura, que aglutina diferents cares representatives dels col·lectius valencianistes de la Marina, “ha sigut fruit del consens entre dos projectes, el meu i el del teuladí Aitor Llobell, qui també optava a la secretaria comarcal” ha explicat García. Per la seua banda, Llobell ha manifestat que: “Després de dialogar i acordar hem volgut unir ambdues propostes per formar un equip fort, amb bona representació de diferents sensibilitats polítiques i col·lectius”.

Junts volen ser un equip que lidere i visibilitze els objectius polítics de la coalició a la Marina, creant una comarca forta i cohesionada que faça créixer als col·lectius locals, així com defenga i lluite pels interessos i reivindicacions dels pobles. “En definitiva, no entenem la governança  d’una comarca sense el pacte, la unió i la vertebració dels diferents col·lectius municipals, per la qual cosa volem adaptar-nos als temps i oferir ferraments per a la integració de projectes i agendes”, ha detallat García “amb un equip compromès i representatiu”.

La candidatura està formada per:

Maria José García (Dénia)

Aitor Llobell (Teulada i Moraira)

Marc Candel (Dénia)

Irene Ballester (Pedreguer)

Magda Mengual (Gata de Gorgos)

Ignasi Cervera (Orba)

Joaquin Perles (Calp)

Mireia Ripoll (Calp)

Mar Chesa (Ondara)

Lorena Blasco (Xaló)

Óscar Soria (La Vall de Laguar)

Juan Cardona (Xábia)

“Aquest grup de persones, aspira a capitanejar MÉS-Compromís comarcal durant els anys vinent amb la convicció d’un projecte valencianista, municipalista, ecologista, feminista, progressista, LGTBI, jove i integrador que s’esdevé més necessari que mai per a fer front als reptes d’aquests moments” ha subratllat Llobell.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.