Moments de la Falla Oeste per presentar a Tania Carrió Avalos com a Fallera Major 2016

La falla Oeste ha viscut un dels moments més importants, el dia de presentació i exaltació de Tania Carrió Avalos com fallera Major de la Falla Oeste 2016. L’acte de presentació ha estat dirigit per Cristina Benavente i José Garcia

Els moments de l’any faller ha sigut la temàtica escollida per la comissió. Un ballet inicial i de seguida l’eixida del seu president Rubén Flores Motilla que va rebre el bastó de president de mans del seu amic Tadeo Senén

A continuació arribat el torn de la cort d’honor de la falla Oeste 2016 que va posar un altre moment d’esplendor a la festa.

Un dels moments més àlgid de la nit és l’expectació creada a l’eixida de la fallera Major que en aquesta ocasió va estar escoltada pels fallers de la comissió. La mare de Tania pujava la banda ala escenari i Noelia Vargas fallera major del passat exercici li va fer la imposició.

Després Noelia dirigí unes paraules d’agraïment al públic assistent.

El president de l’associació cultural Falla Oeste, José Navarro, va fer entrega de la medalla d’or de la falla a Rubén i Tania.

Un altre moment, temps d’amistat, moment d’exaltació per part de l’amiga de Tania, Aida Simó que va dir «que despertara que no era un somni»

Seguidament arriba el torn de les mostres de simpatia que van ser pels màxims representants de la falla el Prado de Gandia, la reina de la falla Sara Sanvictor i el president Juan Martí, Representant a la confraria de la Mare de deu Paco Arnau, els càrrecs infantils de la Falla Oeste Maria i Nuria Vayá Ivars i Carlos Alcalà Martínez, la Regidora de Festes Eva Ronda i la Fallera Major de Dénia Marina Margalejo acompanyada pel president de Junta Local Fallera Jose Antonio Monsonís.

El president i la Fallera Major van posar el colofó a la festa fallera. Tania va dir «que era una màgica, un moment que qualsevol fallera pot somiar». Rubén va recordar els primers moments de l’any i va agrair el suport de familiars i amics per estar al seu costat.

Després d’escoltar l’himne regional els presentadors posaren el punt final a l’acte de presentació i exaltació de Tania Carrió Avalos.

Falla-oeste-presentacio-24

Falla-oeste-presentacio-23

Falla-oeste-presentacio-22

Falla-oeste-presentacio-21

Falla-oeste-presentacio-20

Falla-oeste-presentacio-19

Falla-oeste-presentacio-18

Falla-oeste-presentacio-17

Falla-oeste-presentacio-16

Falla-oeste-presentacio-15

Falla-oeste-presentacio-14

Falla-oeste-presentacio-13

Falla-oeste-presentacio-12

Falla-oeste-presentacio-11

Falla-oeste-presentacio-10

Falla-oeste-presentacio-9

Falla-oeste-presentacio-8

Falla-oeste-presentacio-7

Falla-oeste-presentacio-6

Falla-oeste-presentacio-5

Falla-oeste-presentacio-4

Falla-oeste-presentacio-3

Falla-oeste-presentacio-2

Falla-oeste-presentacio

Tania-Carrio-Ruben-flores-falla-oeste