Paris Pedrera ja té nous càrrecs per a l'exercici 2015/2016

Les falles 2016 ja han començat a la Falla Paris Pedrera. El passat dissabte 11 d’abril a les 21 h, en el Polígon Madrigueres Nau 3, va tindre lloc la treta dels nous càrrecs que representaran a la nostra falla en el proper exercici 2015/2016.

En una nit plena d’il·lusió i emocions el nostre President, Roberto Jiménez i Cardona, es barrejava entre els fallers en busca dels què seran els seus companys de viatge en aquest any tan especial.

El primer triat va ser el nostre President Infantil, Norberto García i Orozco, quí amb un somriure dibuixat en la cara va aceptar el seu càrrec per a este nou exercici faller.

Tot seguit els nostres presidents, amb el ramell de flors en mà, es van unir per a anomenar a la nova Fallera Major Infantil.  I què millor companya per a Norberto que la seua germana Arantxa García i Orozco, que va pujar a l’escenari il·lusionada i emocionada després de la gran notícia.

Amb els càrrecs infantils triats i dalt l´escenari, Roberto va baixar decidit a traure a  la persona que enguany estarà al seu costat com a Fallera Major, amiga, confident i suport : Noelia Llácer i Gimeno. Entre aplaudiments de tota la comisió, familiars i amics, es va alçar feliç i preparada per assumir el càrrec.

Per acabar l´acte els nous representants van dedicar unes paraules d’agraïment, seguides del sopar i música per a gaudir d´una gran nit d´alegria i festa fallera.

treta8