Passarel.la falla Oeste 2016

PASSAREL·LA OESTE 2016

La Falla Oeste organitza amb la col·laboració de Charming Denia, The Loft, Temptacions, Coqueta Moda Infantil, Hugui Boogui i Coletas, la Passarel·la Oeste 2016.

La desfilada de moda serà de la temporada estiu 2016 infantil i juvenil. Tindrà lloc el dissabte 25 de Juny a les 20 h en la Plaça Oeste de Dénia i l’entrada té un cost de 4 Euros. En finalitzar la desfilada hi haurà sopar (donatiu 10 Euros) i discomòbil a la plaça.

Les entrades es poden comprar en les tendes que participen en la desfilada i els divendres des de les 20:30 h en el Casal de la Falla Oeste (Carrer Montcada – junt C.P. Cervantes). Us esperem!
passarelaoeste16

 

FIDEUÀ CARROSSERA

Un diumenge més, la nau número 10 de l’Espai Fester de Dénia és va omplir de fallers i amics per continuar amb les tasques de confecció de les #CarrossesOeste16. Amb Javi, Laura, Martín i Neus al capdavant la jornada carrossera va ser molt intensa.

Per recuperar les forces del matí i agafar la vesprada amb moltes més ganes, la nostra amiga Juani Molinillo en va cuinar una fantàstica fideuà de peix que va agradar i molt a tots els assistents. En agraïment per aquest dinar, Javi i Laura en nom de la comissió van obsequiar a la cuinera amb un detall.

Des de aquestes línies agrair una setmana més a tots els que vau assistir a la jornada carrossera i vos recordem que estem tots els dies des de les 19h en la nau per continuar amb la carrossa. Vos esperem!

Fideua carrossera (1)

Fideua carrossera (3)