Presentació i exaltació de la fallera major de Baix la Mar 2024 i la seua cort d´honor

Després de mesos de preparatius i espera, ha arribat la gran setmana per excel·lència després de la setmana fallera de març.

Dies de nervis i il·lusió per a la nostra Fallera Major, Isabel Comes Guardiola, que el divendres 1 de desembre, a partir de les 21.30 hores serà proclamada pel nostre President, Salva Alberola Arriaza, com la màxima representant de Baix la Mar per a les Falles 2024.

Va ser el divendres 24 de novembre quan Isabel va obrir les portes de sa casa per mostrar a la comissió marinera el que serà la seua indumentària oficial, que estem segurs lluirà com sols ella sap fer-ho, amb elegància i naturalitat. En acabar la visita es va oferir al nostre casal un vi d´honor a tots els presents i es va fer entrega de les insígnies d´or de la Falla als nostres màxims càrrecs, Isabel i Salva. Així mateix, la nostra Fallera Major va aprofitar per repartir uns detalls per a tota la comissió. Uns detalls que a més a més tenen la seua vesant solidària, ja que  Isabel, dies abans, es va traslladar a la seu de l’associació “Amunt contra el càncer” per fer entrega d´un donatiu per la seua col·laboració amb aquestos.

Ara sols queda esperar a la nit del dia 1, on assegurem una nit plena d´emocions i records. Una de les nits més especials per a Isabel, que a més a més,  escoltarà en la seua exaltació paraules d´estima nascudes del cor, i no sols de papers. Isabel ja forma part de la història de Baix la Mar. Eixa història que va començar fa més de 75 anys. Perquè les Falles, tot i la seua aparença efímera, es converteixen en una manifestació cultural i social que perdura en el temps. Ser de Baix la Mar és un sentiment Evitern i Isabel es la viva mostra d´eixe sentiment. Les seus arrels sempre han estat vinculades al barri de Baix la Mar, on els seus ‘iaios’ van crear una família fallera que ha anat creixent amb la incorporació dels nous membres. Una família sempre unida a la nostra comissió, on quan es senten tots a taula, recorden satisfets i orgullosos, que conten amb tres Falleres Majors Infantils, un President Infantil, quatre Falleres Majors i un President de Baix la Mar, que fins i tot va repetir.

Les seues arrels a Baix la Mar són fortes com el seu caràcter. Isabel té les seus idees clares, és valenta i lluitadora, amb grans valors que la fan tan especial. Estem segurs que garantirà que la Falla Baix la Mar no tinga fi i siga per sempre Evitern.

Isabel, la teua comissió et desitja que no pergues cap detall, que memoritzes cada instant i que guardes per sempre en el teu cor cada vivència d´aquesta esperada nit.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *